Over dit initiatief

Bouwend Nederland Afdeling Midden-Nederland

Bouw mee aan een stevig online fundament

In 2022 heeft Bouwend Nederland afdeling Midden-Nederland besloten dit online smoelenboek te laten maken: een ledenlijst in foto- én filmvorm.

De gedachte erachter is drieledig. In de eerste plaats zijn er twee afdelingen samengevoegd. Dat betekent veel nieuwe gezichten en een bredere toe- en uitstroom van leden. Dat bovendien niet iedereen altijd aanwezig kan zijn tijdens de bijeenkomsten onderstreept de noodzaak. Het digitale smoelenboek gaat ons helpen om elkaar sneller en beter te leren kenen. Zodat er effectiever kan worden samengewerkt.

In de tweede plaats heeft de coronacrisis ons geleerd dat we naast onze bijeenkomsten een extra rode draad nodig hebben in onze communicatie.

En in de derde en laatste plaats biedt dit platform - dat aan onze afdelingswebsite zal worden gekoppeld - ons de gelegenheid om betrokkenen in een (gemeentelijk) bouwoverleg snel een professionele indruk te geven van de competenties van onze leden.  

Tegenwoordig vindt het bouwoverleg steeds vaker plaats met Teams of Zoom. Corona heeft dit losgemaakt, maar wij verwachten dat dit zo zou kunnen blijven. Een online platform als dit, is dan onmisbaar.  

En dan zijn er natuurlijk allerlei praktische zaken. Denk aan de onderlinge in- en uitleen van personeel en materieel. Ervaringen uitwisselen. Het juiste beeld hebben bij je collega. Kort en goed: jouw rake filmpje en profielgegevens maken ons samen effectiever.

Wil jij ook graag een film of foto's laten maken?

Dat kan!

Doe mee!

Informatie opvragen

Hartelijk dank voor uw stem. Op basis hiervan wordt besloten of er animo is onder de leden om een digitaal smoelenboek te laten maken.
Oeps. Er ging iets fout bij het verwerken van het formulier. Controleer of je alle gegevens juist hebt ingevuld.